Het Laatste nieuws

Home

Welkom op de site van de Stichting Gemeenschapsveiling Wervershoof.
 
Via deze website willen wij je informeren over het reilen en zeilen van de veiling en houden we je op de hoogte van de laatste nieuwtjes.
 

VEILING GESLOTEN, EINDOPBRENGST € 38.469,00!

Nu ook de verkoop van vaste pakketten is gesloten, is de eindbalans opgemaakt. Een meer dan FANTASTISCH resultaat. Hiermee kunnen wij het brede verenigingsleven in Wervershoof levend houden met een financiële bijdrage. Wij, het bestuur, zijn trots op de mooie eindresultaat. Wij danken iedereen voor hun bijdrage. Tot volgend jaar! Hopelijk dan weer een gezellige, echte veilingavond.

 

 

 

TERUGBLIK THE BIG FINAL!

Een ongekend (voorlopig) eindbedrag na het sluiten van de online veiling: € 37.041!
Wat was het nog even spannend tijdens de afsluitende livestream.
Ook wij hebben genoten van deze erg bijzondere veiling 2021.
Wil je de BIG FINAL nog eens terugkijken, filmpje staat hieronder.
Wervershovers: BEDANKT! Ook namens alle verenigingen.
Op het laatste moment overboden? Je hebt nog tot 21 maart, 17.00u, om een pakket te kopen op de veilingsite. Klik hier.
 
 

 

WIJ ZIJN KLAAR VOOR THE BIG FINAL!
 
Er wordt letterlijk al afgeteld op de veilingsite, dus doe nog snel een bod nu het nog kan. Nog even wat (laatste) punten op een rijtje:
1. Zondag 14 maart rond de klok van 16.00u THE BIG FINAL afsluitende livestream via Facebook pagina van  https://www.facebook.com/HetCafevanWervershoof
2. Nog niet geregistreerd? Wacht niet tot het laatste moment, maar doe dat nu alvast. Dit ook om drukte tijdens het laatste uur zo veel als mogelijk te voorkomen.
3. Bieden kan tot 14 maart 17.00u. Dan sluiten de veilingitems automatisch.
4. Op het laatste moment nog overboden? Je kan nog tot 21 maart 17.00u een pakket bemachtigen. Gelieve deze dan morgen na 17.00u te bestellen om mogelijke drukte op de site te voorkomen. We hebben voorraad genoeg!
5. Algemene voorwaarden zijn op de site na te lezen.
6. Bestel nu nog snel jouw Gemeenschapsveiling Borrelbox bij 't Fortuin:  https://t-fortuin.nl Wij hebben het al gedaan!
7. Tijdens de afsluitende livestream is er ook nog een mini raad het resultaat.
8. TOT MORGEN! En alvast bedankt voor jullie enthousiasme!
 
 

THE BIG FINAL VEILING 2021

Livestream met THE BIG FINAL van deze toch wel bijzondere veiling!
Online:  facebook.com
zondag van 15:00 UTC+01 - 17:30 UTC+01
Prijs: gratis · Duur: 2 uur 30 min.
Openbaar  · Iedereen op Facebook en daarbuiten
Vanaf 15.00u draait DJ JoostintheHouse de eerste platen voor een muzikale opwarming.
Rond de klok van 16.00u start THE BIG FINAL van de Gemeenschapsveiling 2021!
Inclusief een mini raad het resultaat.
 
 

TERUGBLIK FANTASTISCHE KICK-OFF!

We hadden nooit kunnen bedenken dat de online veiling vanaf de start zo'n succes zou zijn! FANTASTISCH.
Dit bewijst maar weer hoe het verenigingsleven een warm hart wordt toegedragen door onze Wervershoofse gemeenschap.
Hieronder kan de opgenomen livestream nog even teruggekeken worden. In deze opname worden ook de winnaars van de verloting van de doneer & win actie bekend gemaakt.
Ook voor de afsluiting van de veiling zal een livestream gemaakt worden. Exacte tijd volgt nog, maar houd zondagmiddag 14 maart alvast vrij!
 
 

 

COUNTDOWN FOR AUCTION!

Wij zijn er klaar voor, nog even wat (laatste) punten op een rijtje:
1. Registreren en bieden/kopen gaat via onze veilingsite https://www.gemeenschapsveilingwervershoof.nl/veiling
2. Check je spam als je je registratiemail niet hebt ontvangen. Tip; voeg het emailadres van de veilingsite direct toe aan jouw veilige contacten, zodat je ook andere belangrijke berichten ontvangt.
3. Bieden op de veilingitems kan vanaf vrijdag 5 maart, 20.00u tot zondag 14 maart, 17.00u.
4. De pakketten tegen vast bedrag staan onder een aparte categorie, en zijn te herkennen aan ‘koop nu’. Pakketten zijn te bestellen vanaf 5 maart, 20.00u tot 21 maart, 17.00u.
5. Algemene voorwaarden zijn op de site na te lezen.
6. Tune morgen, 5 maart, in op de KICK-OFF livestream op de facebookpagina van
7. Bestel nog snel even jouw Gemeenschapsveiling Borrelbox bij  https://t-fortuin.nl
8. Bied en koop naar hartelust en steun het levendige Wervershoofse verenigingsleven!
 
 

LAATSTE TUSSENSTAND DONEER & WIN: € 22.275. ONGEKEND!

Vandaag, zondag 28 fabruari, is de laatste dag om mee te dingen naar één van de mooie prijzen. Doneren kan na vandaag nog steeds, maar kan niet meer meegenomen worden in de loting. Doneer nú nog snel via onderstaande QR code. Prijswinnaars worden tijdens onze online veiling KICK-OFF livestream bekend gemaakt, deze vrijdag 5 maart 20.00u, via de Facebook pagina van  Hèt Café van Wervershoof.

Scan de QR code hiernaast of klik hier om een donatie te doen.

Klik hier voor meer info over doneer & win en hoe prijswinnaars bekend gemaakt worden.

 

 


DE (MINI)CATALOGUS 2021 IS UIT!

In het weekend van 27 & 28 februari wordt door onze vrijwillige wijklopers de (mini)catalogus van de 66e special edition Gemeenschapsveiling rondgebracht. Met deze gedrukte versie van het aanbod op onze speciale veilingsite, willen wij toch een beetje het echte veilinggevoel brengen. Het Wervershoofse verenigingsleven kan, ook in de Coronatijd, financiële steun gebruiken. Met deze toch wel speciale veiling hopen wij evengoed weer een mooi bedrag bij elkaar te krijgen om het verenigingsleven levend te houden!

Heb je onverhoopt de catalogus niet ontvangen of ben je 'm kwijt? 
Niet getreurd, je kan de digitale versie hier bekijken: 
 
De veilingsite vind je hier:
 
 
 
 
 

KICK-OFF ONLINE VEILING 2021

Livestream met kick-off van deze toch wel bijzondere veiling!

Online:  facebook.com
Vrijdag 5 maart 2021 van 20:00u - 20:30u
Prijs: gratis · Duur: 30 min.
Openbaar  · Iedereen op Facebook en daarbuiten, uiteraard voor alle Wervershovers!
Vrijdag 5 maart een kick-off van onze online veiling, met medewerking van Hèt Café van Wervershoof, waar wij inhaken in de gezellige vrijdagmiddag livestream!
Het Wevershoofse verenigingsleven rekent op je!
 
 

AL GEREGISTREERD?

En, heb jij je al geregistreerd?
...  voor onze onlineveiling die over ruim tweeëneenhalve week van start zal gaan? Heb je dit nog niet gedaan en wil je deelnemen aan de eerste onlineveiling in onze historie, doe dit dan nu. Afgelopen week hebben de verenigingen een mailbericht ontvangen met daarin het verzoek hun leden te stimuleren zich te registreren; dit is immers een voorwaarde om mee te kunnen doen. Op onze oproep ontvingen we enthousiaste reacties, vele met een hart onder de riem. Een kleine greep uit die reacties: ‘Wat fijn dat jullie ondanks deze rare tijden hebben gekeken naar mogelijkheden en dat jullie daar een weg in hebben gevonden om toch nog wat te kunnen betekenen voor de gemeenschap van Wervershoof.’ (OV De Schelp); ‘wij zijn ontzettend blij dat jullie heel creatief zijn in het bedenken van oplossingen in deze moeilijke corona tijd.’(Dameskoor); ‘wij hopen dat ondanks alles de veiling van 2021 toch een succes gaat worden! Wervershovers kennende moet dat gaan lukken!’(Muzikale wandeling)’; ‘wat goed dat jullie allerlei alternatieve manieren inzetten om toch nog geld in te zamelen voor de instellingen en verenigingen in Wervershoof. Echt top!’ (EHBO). Mooie en lovende woorden; het zou nog mooier zijn als de daad bij het woord wordt gevoegd en leden zich gaan registreren. Dat kan via onze site www.gemeenschapsveilingwervershoof.nl/veiling. De 2 traptrekkers, de brandweerauto, de transportfiets en de driewieler staan al in de startblokken om van eigenaar te wisselen. Mogen we ook op jou rekenen?
Het wordt spannend voor ons als bestuur; nog niet eerder hebben we een onlineveiling meegemaakt; help je ook mee de Gemeenschapsveiling 2021 tot een succes te maken? Alvast bedankt.
 

DONEER & WIN

Tussenstand 17 februari: € 17.250!

In het weekend van 30 en 31 januari is door onze wijklopers de huis-aan-huis brief verspreid. Deze keer met een andere opzet dan normaal. We vragen alleen om een financiële bijdrage en dit jaar niet om goederen of uitjes. Hier hebben wij een leuke actie aan gekoppeld; doe een donatie en maak direct kans op één van de beschikbaar gestelde prijzen. Enige voorwaarde: je donatie dient vóór 1 maart op de rekening te staan van de Stichting Gemeenschapsveiling Wervershoof (NL48 RABO 0368 9046 44). Scan de QR code hiernaast of klik hier om een donatie te doen. Je maakt daarbij kans op één van de volgende prijzen: klik hier!

MAAR; je kunt vanaf 5 maart ook bieden op één van de leuke (online) veilingitems of een samengesteld pakket kopen op onze speciaal opgezette veilingpagina. Bied op 1 minuut gratis winkelen, maandelijks een grote bos bloemen bij je thuisgebracht, de welbekende taart op afroep, etc.

Veiling pagina  https://www.gemeenschapsveilingwervershoof.nl/veiling gaat eerdaags live, houd 'm in de gaten! Extra informatie over deze online veiling vind je hier.

 

 GEEN VEILING!? ECHT WEL!

Op 5 maart 2021 zou onze jaarlijkse gemeenschapsveiling worden gehouden. Zoals je vernomen zult hebben zal de echte veiling geen doorgang hebben. Maar we laten ons niet zomaar uit het veld slaan; onze verenigingen en instellingen hebben ons immers nodig. Wat doen we dan wel? 

Naast de gebruikelijke huis-aan-huis brief, waarin dit jaar alleen gevraagd wordt naar een financiele bijdrage, hebben wij een fantastisch alternatief voor jullie gerealiseerd! We starten op 5 maart met een online veiling met vele fantastische koopjes. Naast het bieden op één van de mooie koopjes, is het ook mogelijk om een van de samengestelde pakketten te kopen voor een vast bedrag.

Met al deze mooie alternatieven verwachten wij toch een mooie bijdrage te kunnen leveren aan het verenigingsleven binnen de gemeenschap van ons mooie dorp Wervershoof!

Je vindt alle informatie rondom de (online) veiling van 2021  hier.

 

 

SPOEDBERAAD!

Zo stuur je een bericht dat je 5 maart vrij moet houden voor een avond vol vermaak, en zo gooit de huidige situatie  omtrent Covid roet in het eten... 
We hadden vergevorderde plannen voor een veelzijdige online quiz met omlijsting, helaas zijn wij genoodzaakt dit  plan voorlopig in de ijskast te plaatsen. Dit vanwege onze gedachte om telkens met kleine teams aan deze quiz mee  te doen.
MAAR WE LATEN ONS NIET UIT HET VELD SLAAN!
Houdt onze socials én website in de gaten voor andere, nét zulke leuke activiteiten!