Het Laatste nieuws

Laatste Nieuws

Al geregistreerd?

Geplaatst op Feb 16 2021
Laatste Nieuws >>

En ... heb je je al ...

... geregistreerd voor onze onlineveiling die over ruim tweeëneenhalve week van start zal gaan? Heb je dit nog niet gedaan en wil je deelnemen aan de eerste onlineveiling in onze historie, doe dit dan nu. Afgelopen week hebben de verenigingen een mailbericht ontvangen met daarin het verzoek hun leden te stimuleren zich te registreren; dit is immers een voorwaarde om mee te kunnen doen. Op onze oproep ontvingen we enthousiaste reacties, vele met een hart onder de riem. Een kleine greep uit die reacties: ‘Wat fijn dat jullie ondanks deze rare tijden hebben gekeken naar mogelijkheden en dat jullie daar een weg in hebben gevonden om toch nog wat te kunnen betekenen voor de gemeenschap van Wervershoof.’ (OV De Schelp); ‘wij zijn ontzettend blij dat jullie heel creatief zijn in het bedenken van oplossingen in deze moeilijke corona tijd.’(Dameskoor); ‘wij hopen dat ondanks alles de veiling van 2021 toch een succes gaat worden! Wervershovers kennende moet dat gaan lukken!’(Muzikale wandeling)’; ‘wat goed dat jullie allerlei alternatieve manieren inzetten om toch nog geld in te zamelen voor de instellingen en verenigingen in Wervershoof. Echt top!’ (EHBO). Mooie en lovende woorden; het zou nog mooier zijn als de daad bij het woord wordt gevoegd en leden zich gaan registreren. Dat kan via onze site www.gemeenschapsveilingwervershoof.nl/veiling. De 2 traptrekkers, de brandweerauto, de transportfiets en de driewieler staan al in de startblokken om van eigenaar te wisselen. Mogen we ook op jou rekenen?

Het is zondag 14 februari; de teller van onze geldinzamelingsactie staat inmiddels op het prachtige bedrag van € 15.750,00. Heb je nog geen bijdrage overgemaakt en wil je dit alsnog doen? Dat kan via de QR code die in de huis aan huis brief staat afgebeeld, of via overmaken naar NL48 RABO 0368904644 t.n.v. Stichting Gemeenschapsveiling Wervershoof. Ook kun je een envelop, met evt. daarop je naam en adres, in de brievenbus doen bij je wijkloper. Als je vóór 1 maart een bedrag overmaakt/schenkt ding je mee naar één van de mooie prijzen in de verloting.

Het wordt spannend voor ons als bestuur; nog niet eerder hebben we een onlineveiling meegemaakt; help je ook mee de Gemeenschapsveiling 2021 tot een succes te maken? Alvast bedankt.

Laatst vernieuwd: Feb 16 2021 om 19:43:41

Terug