Het Laatste nieuws

Laatste Nieuws

Bijeenkomst groot comité 2014

Geplaatst op Jan 12 2014
Laatste Nieuws >>

Op vrijdag 10 januari 2014 vond de bijeenkomst van het groot comité plaats. Een hoge opkomst en een gezellige sfeer. Zoals gebruikelijk werd het eerste deel van de avond ingeruimd voor een korte vergadering waarin werd teruggekeken naar het afgelopen jaar en het financieel overzicht over 2013 werd besproken en toegelicht. De jaarrekening was goedgekeurd door de leden van de kascontrolecommissie: Rob Bregman en René Dol, met dank en de complimenten aan onze penningmeester Monique.

Ook hadden we dit jaar weer een jubilaris in ons midden: Siny van der Geest liep in 2013 voor de 25e keer haar wijk. Behalve onze gelukwensen hoort daar natuurlijk ook een bloemetje en een attentie bij met heel veel dank voor haar enthousiasme en inzet.

Na de vergadering werd de avond voortgezet met een gezellig samenzijn onder het genot van een hapje en een drankje; velen maakten van de gelegenheid gebruik om elkaar bij te praten en met elkaar te genieten.

De huis-aan-huisbrieven worden dit weekend bezorgd om vervolgens in de week van 13 t/m 18 januari de giften te noteren. Op naar de veiling van vrijdag 7 maart!!!

Laatst vernieuwd: Jan 12 2014 om 12:34:00

Terug